Ispis
PDF

„Razglednica“ - Škola digitalne fotografije za mlade

Autor Centar Fortis on .

„Razglednica“ - Škola digitalne fotografije za mlade je omladinski projekat i drugi je dio škole/edukacije usmjeren ka praktičnom dijelu i tehnikama snimanja fotoaparatom, korištenju profesionalnom digitalnom opremom. Radionica obuhvata: namjenu i tipove širokougaonih i zoom objektiva na zadanu temu. Svaki učesnik će imati svoj prostor na novoj web-platformi gdje će moći plasirati svoje fotografije, a koje će poslije biti dostupne i u printanom izdanju široj masi. Na radionicama je obezbijeđen ručak i osvježenje. Predavači su: Alik Lončar i Džejla Beganović...

 

Poruke i prijave u inbox na Facebook stranici https://www.facebook.com/Medunarodni-centar-za-djecu-i-omladinu-Fortis-309463309105828/ , na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj telefona: 063-334-993. Prva radionica se održaje 17.2.2018. (subota), a druga 24.2.2018. (subota), obe u 11:00 sati u prostorijama Centra „Fortis“ u Jablanici. Broj mjesta je ograničen. RADIONICE SU BESPLATNE.

Projekat je podržan od strane Vijeća mladih općine Jablanica, Federalnog ministarstva kulture i sporta/športa, a tehničku podršku je dala Mreža za izgradnju mira.

Share